Tyrion Halifax

Kuollut 24.01.2018

Syntynyt01.01.2017 8v. 01.01.2017VH-tunnus VH17-012-0022
RotuhollanninpuoliverinenSukupuoliori
VäriruunikkoSäkäkorkeus169cm
PainoitusestepainoitusKoulutustasore 140cm
OmistajaHalifax Showjumpers, VRL-08368KasvattanutHalifax Showjumpers

 

Saavutukset

  ktk-kelpoinen
  31.10.2017 ERJ-I (9,5+40+20+20+15=104,5p.)
  15.08.2017 Silver Premium
  30.03.2017 Quality
  VSN-näyttelyt: 10 pistettä

Ominaisuuspisteet

  Esteratsastuksessa 5462.9 op.
  Tasolla 9/8

 

i. Tiberius KWPN ii. Tito KWPN iii. Toto KWPN
iie. Daniëlle KWPN
ie. Sterre KWPN iei. Niek KWPN
iee. Rebeka KWPN
e. Antoinette KWPN ei. Cobus KWPN eii. Coos KWPN
eie. Drika KWPN
ee. Bente KWPN eei. Roy KWPN
eee. Edenille KWPN

Tiberius
Antoinette

 

Jälkeläiset

KWPN o. Trystan Halifax s. 15.01.2017 e. Alea van der Roibrant
KWPN o. Cujo Halifax s. 11.10.2017 e. Ava Halifax

 

Näyttelyt

29.05.2017 Adina, VSN-näyttelyt: RCH 10p.

 

Päiväkirja

05.10.2017: Hiphurrakkaa, Tyrion on nyt viimein jäänyt kilpailueläkkeelle! Ori onkin tahkonut näitä porrastettuja ERJ-kilpailuja muiden hevostemme tapaan todella kauan läpi ja onneksi suuri urakka on vihdoinkin ohitse. Melkein samaan syssyyn kilpailueläkkeelle jäivät myös yllätys yllätys Gino, sekä Tyrionin että Ginon varsat Trystan ja Gideon. Nyt olisi aika siis tehdä viimeiset loppusilaukset laatuarvosteluja varten. Tyrionin kanssa suunnataan seuraavaksi ERJ:n laatuarvosteluun ja tähtäämme vaatimattomasti I-palkintoon. :D Orilla on ainakin kaikki tarvittavat tekstit kasassa, samoin sen kilpailutulokset ja vanhempien kilpailutulokset pitäisi olla riittävät. Tyrionin ainokainen jälkeläinen, Trystanhan ehti kilpailla isäänsä nopeammin porrastetut loppuun, mikä on sinäänsä ihan hyvä saavutus. ERJ:n laatuarvostelun jälkeen harkitsemme myös jossakin vaiheessa ehkä Yleislaatuarvostelussa pyörähtämistä.

13.09.2017: Tyrionilla oli tänään hieman poikkeavampi päivä normaalirutiineista. Ori oltiin taluttamassa ratsastuksen jälkeen kentältä talliin, kun se säikähti yllättäen jonkun satunnaisen lenkkeilijän koiraa, joka hypähti yhtäkkiä pusikosta. Tyrion kompastui omiin jalkoihinsa tässä pienessä pyrähdyksessään ja pyllähti puoliksi maahan. Ori pääsi nopeasti jaloilleen ja näytti itsekin hölmistyneeltä tapahtuneesta. Valitettavasti Tyrion kuitenkin liikkui lievästi ontuen, joten päätimme pyytää eläinlääkärin tallillemme tarkistamaan orin varmuuden vuoksi. Tyrion käyttäytyi eläinlääkärin tutkimuksessa oikein mallikkaasti ja sai tottakai myös kehuja reippaudestaan. Onneksi oikean takajalan kolahdus vaikutti vain pinnalliselta naarmulta ja pieneltä venähdykseltä. Eläinlääkärin ohjeistuksen mukaan muutaman päivän lepo sekä kylmäys pitäisi riittää. Toivottavasti tässä ei nyt sen pahempaa käynyt ja selvisimme vain säikähdyksellä.

10.09.2017: Meidän erottamaton parivaljakko, Gino ja Tyrion pääsivät tänään maastoilemaan. Ilmat ovat alkaneet viilentyä täällä meillä Hollannissa ja mikäs sen parempaa, kuin suunnata pirteään syyssäähän luonnon keskelle hevosten kanssa! Minulla oli ratsuna Tyrion ja hevosenhoitajani Anna sai keikkua Ginon kyydissä. En liiemmin itse välitä riehakkaista maastoista, joissa joutuu kynsin ja hampain yrittää pysyä riekkuvan hevosen kyydissä, joten patistin Annan oitis Ginon selkään. :D Oma lehmä ojassa siis, mutta onneksi Anna on niin rämäpäinen, että osaa ottaa asian vain huumorilla. Tallin pihasta lähtee rauhallinen hiekkatie, jossa ei kulje lainkaan autoja. Hiekkatietä kävellään noin 10 minuuttia, jonka jälkeen pääsee lehtipuiden täyttämään metsään polulle. Polku kiemurtelee kauniin puron vierellä ja tällä reitillä kyllä sielu lepää! Mikäli hiekkatietä jatkaisi eteenpäin, palaa se lopulta takaisin tallin pihaan. Me halusimme lähteä hieman kiipeilemään ja jumppaamaan hevosten peppulihaksia, joten mäkinen puistikko sopi reittivalinnaksi loistavasti. Tyrion oli reippaalla tuulella kerrankin ja se nautti suuresti, kun pääsi pois kentältä pyörimästä. Tyrion on fiksu ja mukava maastoratsu, sillä se ei lähde Ginon yllättäviinkään tempauksiin mukaan. Gino turvautuukin Tyrioniin aina jos sitä alkaa pelottamaan liikaa. Matkan aikana Gino otti muutaman koikkaloikan ja alkumatkasta se ei millään malttanut kävellä. Ori tepasteli ärsyttävää pikkuravia ja puhkui hermostuksissaan ensimmäiset 15 minuuttia. Vasta metsässä se alkoi rauhoittua ja kiipeilytkin sujuivat paremmin.

07.09.2017: Tyrionilla on pian edessä kilpailueläkkeelle jääminen ja ansaittu loma! Ori on tehnyt hyvää tulosta kilparadoilta ja on lähes valmis paketti laatuarvosteluja varten. Tyrion on tähän mennessä menestynyt oikein kivasti jo käydyissä mittelöissä. Ensimmäiseksi otimme osaa Ratsuhevosten Laatuarvostelun maaliskuun tilaisuuteen. Tyrion käyttäytyi mukavasti ja nappasimme sieltä Quality palkinnon. Prosentteja ori sai tasan 60% ja sen pisteet jakautuivat seuraavanlaisesti: 3+9½+9½+3½+6+9½+3½+6½+3. Toukokuussa Tyrion osallistui Adinan VSN-näyttelyihin ja sai sieltä RCH-palkinnon sekä kantakirjakelpoisuuden. Minulla on niin monta hevosta kantakirjausjonossa, joten saa nähdä milloinka orin kanssa sinne ehdimme. Toivonmukaan saamme kantakirjattua Tyrionin vielä tämän vuoden puolella, mutta mitään takuita en mene antamaan. :) Seuraavaksi elokuussa 2017 ilmoitin orin All-Sim Evaluation Stationin tilaisuuteen. Tämä tilaisuus sujui huomattavasti paremmin ja Tyrion suoriutui meidän hevosista kaikista parhaiten. Palkinnoksi tuli Silver Premium ja prosentteja hienot 86%.

 

© VRL-08368       virtuaalihevonen / a sim-game horse