Jalostusoriit

Halifaxin jalostusoriit saavat elää varsin kuninkaallisissa olosuhteissa. Oritalli on erittäin siisti ja aina viimeisen päälle tiptop. Tallissa on isot purukuivitetut karsinat, jotka siivotaan kolmesti päivässä. Jokaisessa karsinassa on myös avattavat ikkunat niin ulos pihalle, kuin tallikäytävälle. Hoitopaikkoja solariumeineen löytynee tallista kaksin kappalein, samoin myös pesukarsinoita. Tallin päädyssä sijaitsee toimisto, varustehuone sekä rehuvarasto.

  Tallipaikkatilanne 0/20

Oriimme polveutuvat estepainoitteista sukulinjoista ja ovat näin itsekin painoitukseltaan estepainoitteisia. Hevosemme kilpailevat porrastetuissa ERJ:n alaisissa kilpailuissa maksimitasolleen asti, minkä jälkeen ne jäävät kilpailueläkkeelle ja siirtyvät kokonaan siitoskäyttöön. Useimman kanssa kierrellään myös tavoitteellisesti näyttelyissä, päämääränä kantakirjaaminen sekä arvonimitittelit.

Kaikki oriimme iästä riippumatta ovat käytettävissä ulkopuoliseen jalostukseen! Mikäli haluat astuttaa tammasi jollakin oreistamme, ota yhteyttä sähköpostitse.

 

2 polvinen suku

o. Nimi
  hollanninpuoliverinen
  II polvinen suku, estepainoitteinen
  siitoskäytössä

Ch, ktk-II, Premier, Q

 

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable