Cranleigh Equestrian Centre

Kasvatustoiminta Cranleighissa

Kasvatamme Cranleigh Equestrian Centressä puoliverisiä kilparadoille sekä siitokseen. Kasvattimme nimetään rotujen nimeämissääntöjen mukaisesti kasvattajanimemme Cranleigh ja CG alle. Tavoitteenamme on kasvattaa laadukas urheiluhevonen, jolla riittää rahkeet niin luonteensa, suorituskykynsä kuin sukutaulunsa puolesta oman lajinsa huipputasolle asti.

Varsoja suunnitellessa pyrimme valitsemaan niille sopivat vanhemmat, jotka edustavat mielenkiintoisia ja monipuolisia sukuja. Samaa oria ei käytetä useampaa kertaa samalle tammalle ja linjoja ei risteytetä keskenään niin, että lopputuloksena on lauma varsoja, jotka ovat kaikki keskenään sukua toisilleen. Kilpailutulokset ovat myös suuressa osassa vanhempien valintaa, sillä haluamme taata kasvateillemme hyvät lähtökohdat sukujensa osalta laatuarvosteluja varten. Kaikki hevosemme kilpailevat porrastetuissa kilpailuissa, joten syntyvät varsat perivät ominaisuuspisteitä.

Mitään erityisiä kasvatusrotuja emme ole Cranleighiin valikoineet, vaan meille syntyy varsoja niistä roduista mitä tallista löytyy. Vuosien saatossa joitakin tiettyjä rotuja on kuitenkin aina jostakin kumman syystä ilmestynyt talleihini asukkaiksi ja niiden kasvattaminen on jatkunut aina vain vuodesta toiseen. Näitä rotuja ovat muun muassa hannoverit ja holsteinit, joita Cranleighistä löytyykin melkoinen armeija.

Kasvattilistat

2017 / 2016 / 2015 / 2014

Myyntiehdot

1. Sivut viikon kuluessa kaupoista sähköpostiin
2. Kasvattajaksi merkitään Cranleigh Equestrian Centre
3. Kasvatista luopuessasi, tarjoathan sitä ensiksi meille
4. Uusista sivuista tulee ilmoittaa, mikäli vanhoilta sivuilta ei löydy linkkiä uusille
5. Kun kasvatti kuolee, tulee sille jättää nettiin muistosivut
6. Kasvattimme rekisteröidään VRL:n hevosrekisteriin, CRAN2276 / Iso-Britannia (GB)

Kasvattien nimeäminen

- Hannoverit isän nimen alkukirjaimen mukaan
- Holsteinoriit isän nimen alkukirjaimen mukaan
- Holsteintammat vuosittain vaihtuvan kirjaimen mukaan: 11/17: F   12/17: G   01/18: H   02/18: I

 

© Kida       virtuaalitalli / a sim-game stable