Gino Halifax

Kuollut 24.01.2018

Syntynyt01.01.2017 8v. 01.01.2017VH-tunnus VH17-012-0021
RotuhollanninpuoliverinenSukupuoliori
VärirautiasSäkäkorkeus165cm
PainoitusestepainoitusKoulutustasore 150cm
OmistajaHalifax Showjumpers, VRL-08368KasvattanutHalifax Showjumpers

 

Saavutukset

  ktk-kelpoinen
  31.10.2017 ERJ-I (10+40+20+20+15=105p.)
  15.08.2017 Premier
  30.03.2017 First Champion
  NJ-näyttelyt: 1x irtoSERT

Ominaisuuspisteet

  Esteratsastuksessa 5722.74 op.
  Tasolla 10/9

 

i. Garland KWPN ii. Gerlof KWPN iii. Gert KWPN
iie. Nicolet KWPN
ie. Trijntje KWPN iei. Damiaan KWPN
iee. Trudie KWPN
e. Margot KWPN ei. Bastiaan KWPN eii. Benedictus KWPN
eie. Esther KWPN
ee. Thirza KWPN eei. Ignaas KWPN
eee. Coba KWPN

Garland
Margot

 

Jälkeläiset

KWPN o. Gideon Halifax s. 15.01.2017 e. Ava Halifax
KWPN t. Inessia Halifax s. 01.09.2017 e. Alea van der Roibrant
KWPN o. Ichabod Halifax s. 10.10.2017 e. April Halifax

 

Näyttelyt

22.10.2017 Syndur, NJ-näyttelyt: irtoSERT

 

Päiväkirja

22.09.2017: Gino on nyt vihdoin ja viimein jäänyt kilpailueläkkeelle! Ori onkin kiertänyt porrastetuissa kilpailuissa ties kuinka kauan ja startteja sille on kertynyt vaikka kuinka monta. Gino alkaa muutenkin olla viimeistä silausta vaille valmis laatuarvosteluihin ja toivottavasti pääsemme osallistumaan niihin mahdollisimman pian. Ennen laatuarvosteluja haaveina olisi toki orin kantakirjaaminen, mutta Gino ei ole näyttelyissä pahemmin käyny, joten siltä uupuu vielä kvaalit sinne. Sen sijaan olemme Ginon kanssa ottaneet osaa viime maaliskuussa Ratsuhevosten Laatuarvosteluun, jossa ori palkittiin First Champion palkinnolla, proesntein 67,778. Elokuussa vierailimme All-Sim Evaluation Stationin arvostelussa ja nappasimme Premier palkinnon 67:llä prosentilla. Seuraavaksi orin kanssa on siis suuntana ERJ:n laatuarvostelu ja mahdollisesti Yleislaatuarvostelu.

10.09.2017: Meidän erottamaton parivaljakko, Gino ja Tyrion pääsivät tänään maastoilemaan. Ilmat ovat alkaneet viilentyä täällä meillä Hollannissa ja mikäs sen parempaa, kuin suunnata pirteään syyssäähän luonnon keskelle hevosten kanssa! Minulla oli ratsuna Tyrion ja hevosenhoitajani Anna sai keikkua Ginon kyydissä. En liiemmin itse välitä riehakkaista maastoista, joissa joutuu kynsin ja hampain yrittää pysyä riekkuvan hevosen kyydissä, joten patistin Annan oitis Ginon selkään. :D Oma lehmä ojassa siis, mutta onneksi Anna on niin rämäpäinen, että osaa ottaa asian vain huumorilla. Tallin pihasta lähtee rauhallinen hiekkatie, jossa ei kulje lainkaan autoja. Hiekkatietä kävellään noin 10 minuuttia, jonka jälkeen pääsee lehtipuiden täyttämään metsään polulle. Polku kiemurtelee kauniin puron vierellä ja tällä reitillä kyllä sielu lepää! Mikäli hiekkatietä jatkaisi eteenpäin, palaa se lopulta takaisin tallin pihaan. Me halusimme lähteä hieman kiipeilemään ja jumppaamaan hevosten peppulihaksia, joten mäkinen puistikko sopi reittivalinnaksi loistavasti. Tyrion oli reippaalla tuulella kerrankin ja se nautti suuresti, kun pääsi pois kentältä pyörimästä. Tyrion on fiksu ja mukava maastoratsu, sillä se ei lähde Ginon yllättäviinkään tempauksiin mukaan. Gino turvautuukin Tyrioniin aina jos sitä alkaa pelottamaan liikaa. Matkan aikana Gino otti muutaman koikkaloikan ja alkumatkasta se ei millään malttanut kävellä. Ori tepasteli ärsyttävää pikkuravia ja puhkui hermostuksissaan ensimmäiset 15 minuuttia. Vasta metsässä se alkoi rauhoittua ja kiipeilytkin sujuivat paremmin.

07.09.2017: Halifax Showjumpersissa oli tänään melkoinen vilske meneillään, kun jostakin kumman syystä olin onnistunut sopimaan eläinlääkärin ja kengittäjän samalle päivälle.. Ajattelin ehkä maksimoida fiksun ajankäytön ja hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Enpä tullut ajatelleeksi, että muutama apukäsi olisi ollut todellakin tarpeen, kun Halifaxista ei niin isoa henkilökuntaa löydy.. :) Kengittäjämme Hannes kävi siis tänään kenkäämässä meidän hevosia. Hannes on onneksi kärsivällinen ja taitava kaveri, sillä päivän ensimmäinen asiakas Gino oli jo suuresti tympääntynyt eläinlääkärin vierailusta. Valmiiksi pahantuulinen Gino nappasi heti alkajikseen hampaansa kiinni Hanneksen takkiin. Pienen kurinpalautuksen jälkeen ori osasi olla asiallisesti, mutta pyöräytteli silmiän ja tuhahteli turhautuneena kengityspaikalla. Gino oli polkaissut tarhassa oikeasta etukaviosta pienen palan irti ja sitä siinä paikkailtiin sekä korjailtiin tovi.

01.01.2017: Gino Halifax syntyi tänään meille Halifax Showjumpersiin. Tämä ihana melkoisen vaaleahkon rautiaan värityksen omaava ori tulee freshistä tuontisuvusta ja omaa hyvin vahvan tempperamentin. Ginon isä on tummanruunikko hollantilainen puoliveriori Garland, joka on pärjännyt loistavasti esteradoilla aina 160cm tasolla asti. Garland on tunnettu rehdistä ja periksiantamattomasta luonteestaan ja se on täällä Hollannissa jättänyt loistavia hyppääjiä jo ennen meille Halifaxiin muuttoa. Ginon emä, hollantilaistamma Margot, on musta kaunotar, vaikkakin luoneeltaan oikea paholainen. Tämä kiukkupussi on myöskin tehnyt luonteestaan huolimatta hyvää tulosta 160cm tason radoilla ja edustaa rakenteeltaan hyvää urheiluhevostyyppiä. Ginosta odotetaan isompana esteratojen valloittajaa. Ori on väläytellyt irtohypytyksessä mahtavaa skouppia ja rohkeutta!

 

© VRL-08368       virtuaalihevonen / a sim-game horse