Silvertop Equestrian

Informaatio

Tälle sivulle on koottu kaikkea hyödyllistä kuin myös vähemmän hyödyllistä informaatiota tallistamme. Tältä sivulta löydät muun muassa yhteystiedot, linkkilistan sekä tietoa tekijänoikeuksista.

Silvertop is a SIM-game stable and all our horses are SIM-game horses, they don't exists in real life. Unfortunately this site is only in Finnish!

Yhteystiedot

  neonleopards@gmail.com
  Keskustan yksityisviesti
  Kida, VRL-08368

 

Hevosten ikääntyminen

Kaikki hevosemme ikääntyvät heti syntymäpäivänään 8-vuotiaiksi. Poikkeuksena esimerkiksi varsalaatuarvosteluihin menevät hevoset, joiden ikä on tällöin ilmoitettu niiden omalla sivulla. Hevosemme eivät periaatteessa "ikäänny" tämän jälkeen enää, vaan kasvavat kilpailujen sekä meriittien perusteella ns. valmiiksi paketeiksi ja tämän jälkeen ne yleensä laitetaan kuoppaan.

Tammoillamme ei ole mitään erityistä kantamisaikaa, mutta käytäntönä on ollut jättää 1-2 viikkoa vähintään väliä ennen seuraavaa varsaa.

 

Tekijänoikeudet

Ulkoasu ja tekstit ovat Kidan käsialaa. Luvaton kopioiminen sivuiltamme on kiellettyä! Olemme saaneet kaikkiin sivuilla esiintyviin kuviin luvat, isot kiitokset henkilöille ja farmeille, jotka ovat niitä käyttöömme antaneet. Copyrightit ovat merkitty kuvien yhteyteen (hiiri kuvan päälle) tai sivun alareunaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse! Ulkoasun sivukuvat © Landgestüt Celle, taustakuva © Tilla Egger (CC BY-NC-ND 2.0).

 

Linkkilista

Virtuaalinen Ratsastajainliitto
Hevoskantakirja
Näyttelyjaos
Virtuaaliset Show-näyttelyt
Virtuaalinen Hannover-yhdistys

Airlea Sporthorses
Chelmsford
Gestüt Helmwald
Gestüt Silbereiche
Ishtar Warmbloods
Joyance
Kingsvalley
Las Vegas

Moon Sugar Ltd
Navelina Sporthorses
Redwall Equine Estate
Skurvash
Team Bonfire
Windsor Acres
Wouters Warmbloods
Yateley Showjumpers

 

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable