Silvertop Stallions

Tervetuloa vierailulle Silvertopiin!

Uudet tuulet puhaltavat Silvertopissa. Toimintamuotomme on vaihtunut siitostallista oriasemaksi ja puoliverikasvatus on jäänyt enempi taka-alalle. Varsoja meillä syntyy lähinnä nykyään pelkästään omaan käyttöön. Silvertopin tavoitteena on pyrkiä tarjoamaan tammojen omistajille käytettäväksi monipuolinen valikoima erilaisia puoliveri- ja täysiverioreja, jotka ovat menestyneet kilpakentillä sekä polveutuvat laadukkaista sukulinjoista.

Silvertop sai alkunsa heinäkuun 20. päivänä, vuonna 2017, kun oli aika tehdä pientä inventaariota hevosteni ja tallieni suhteen. Olin jo jonkin aikaa haaveillut rauhallisemmasta siittolasta ja hartaan mietinnän sekä pohtimisen jälkeen päätin sulkea isoimpien tallieni ovet kokonaan. Puolessa vuodessa pieni ja rauhallinen puoliverisiittola eivät kuitenkaan kuvanneet meitä enää lainkaan, vaan Silvertop oli kasvanut luultavasti yhtä suureksi talliksi kuin aikaisemmatkin. Uusi inventaario hevosten suhteen oli taas paikallaan ja tallin asukkaiksi valikoituivat enemmistöksi oriit.

Tallimme sijaitsee Sveitsissä hulppealla paikalla, eikä uusien tilojen rakentamisessa tai puitteissa ole pihistelty tippaakaan. Olemme ratsastuskeskus kaikkine herkkuineen, jossa tulet varmasti viihtymään.

 

Kida { VRL-08368, neonleopards@gmail.com }

  Yhteistyössä kanssamme Stud Roibrant

  Sivut päivitetty viimeksi 16. huhtikuuta 2018

  vierailijaa 20.07.2017 alkaen

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable