Cranleigh Equestrian Centre

Kouluhevoset

Kauniit ja sulavaliikkeiset kouluratsut ovat taas palanneet Cranleighiin asumaan. Kouluhevosemme kilpailevat ahkeraan KRJ:n alaisissa porrastetuissa kilpailuissa sekä niin ikään estehevostemme tapaan kiertävät myös näyttelyissä, tavoitellen arvonimiä ja kantakirjapalkintoja. Tallissamme asuu vain huippuluokan kouluratsuja, joten meiltä löydät varmasti laadukkaan valikoiman Grand Prix-tason koulutaitureita, mikäli olet etsimässä esimeriksi tammallesi oria tai vanhempiehdokkaita tilausvarsalle.

 

Oriiden jalostuskäyttö

Valikoimme talliimme vain hyväkäytöksisiä ja -tapaisia oreja, joilla on priima rakenne ja mielenkiintoinen sukutaulu. Oriimme periyttävät jälkikasvuilleen pääsääntöisesti hyvää suorituskykyä sekä muita urheiluhevosen tärkeitä ominaisuuksia, laadukkaita sukulinjoja unohtamatta. Astutusvaraukset ovat tervetulleita tallin sähköpostiin, neonleopards@gmail.com!

Hevosten ikääntyminen

Hevosemme ikääntyvät heti syntymäpäivänään 8-vuotiaiksi, satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta. Tämän jälkeen ne eivät enää ikäänny. Muistathan tilausvarsaa kysyessä, että tammamme kantavat 3 viikkoa ja varsan sukupuoli arvotaan.

 


 

 

© Kida       virtuaalitalli / a sim-game stable