Kaarnan Suomenhevoset

Tervetuloa

Onhan siitä jo taas aikaa, kun viimeksi Kaarna oli toiminnassa. Taisi olla vuosi 2014 kun laitoimme edellisen kerran lapun luukulle, mutta tässäpä sitä ollaan sisukkaasti suomenhevosen tapaan taas eteenpäin porskuttamassa! Kaarnan ovet avautuivat yleisölle jälleen 15. syyskuuta 2017. Alunperin talli on perustettu vuonna 2009, joten melkoisen pitkän ja vaiherikkaan matkan olemme vuosien saatossa saaneet kulkea. Aikaisemmin olemme keskittyneet kasvattamaan koulusukuisia suomenhevosia, mutta tänä päivänä olemme keskittynyt täysin yleispainoitteisiin linjoihin. Hevosemme kilpailevat este- ja kouluratsastuksen parissa, osa jopa kenttäratsastuksessa.

Ratsutilamme sijaitsee virtuaalisessa Etelä-Suomessa Siuntiossa. Kaarnan vanha tallirakennus on remontoitu täysin ja sieltä löytyy tilaa yhteensä 30:lle asukkaalle. Keväällä 2018 rakensimme pienen viiden karsinan pikkutallin ison tallin kylkeen sekä kesällä rakennutimme pihamaillemme myös pihaton, jossa eläkeläishevosemme saavat asua rauhassa. Lisäksi meillä seisoo pihamaalla maneesi ja ulkoratsastuskenttä, unohtamatta tietenkää tallimme mailla kierteleviä loistavia maastopolkuja. Hevosemme tarhaavat päivittäin hyväpohjaisissa hiekkatarhoissa.

Toivotamme sinut oikein tervetulleeksi vierailulle, käy tutustumassa tallimme ihaniin hevosiin ja nappaa toimistosta pullaa purtavaksi!

 

Rakkain terveisin,   Kida { VRL-08368, neonleopards@gmail.com }


Sivut päivitetty viimeksi 19. kesäkuuta 2018

Yhteistyössä kanssamme
Kalman Suomenratsut
Mäntylän Kartano

Virtuaaliset Suomenratsut

  Äänestä meitä VRL:n tallilistalla

 

© VRL-08368       virtuaalitalli / a sim-game stable