Dawnfrost

VWY-III, Premier
Rochdale Naeva

† 17.10.2017

Syntynyt10.08.2016 VH-tunnusVH16-023-0048
Rotuwelsh part bred (50%)Sukupuolitamma
VäritummanruunikkoSäkäkorkeus145cm
OmistajaDawnfrost, VRL-08368MaahantuonutDawnfrost
Ikääntyminen8-vuotias 10.08.2016

 


 

Saavutukset

  • 27.12.2016 VWY-III palkittu (6+5+4+20+2=37p.)

All-Sim Evaluation Station

Conformation23
Type20
Walk In-Hand4
Swing & Elasticity of Gaits3
Correctness of Gaits16
Overall Impression8
Premier (74%)

 


 

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Appleby Peyton xx xx ii. Philipe xx xx
ie. Omen xx xx
e. Leicester Nadine wB ei. Chepstow Quentin wB
ee. Leicester Nabila wB

i. Appleby Peyton xx on tummanruunikon värisen karvapeitteen omaava englantilainen täysiveriori, joka on säkäkorkeudeltaan 163 cm. Ori on luonteeltaan kovapäinen ja periksiantamaton, jota se melko vahvasti myös on periyttänyt jälkeläisilleen. Peyton on kantakirjassa I-palkinnolla ja rakenteltaan erinomainen. Ori tulee tunnetusta Applebyn siittolasta.

ii. Philipe xx oli Appleby siittolan ylpeyksiä. Huipputuloksin kouluradoilla pärjännyt ori toimi siitoksessa kotitallillaan koko ikänsä ja jätti maailmaan toinen toistaan upeampia kilpahevosia. Philipe menehtyi vanhuuteen kunnioitettavassa 29-vuoden iässä. Ori oli väritykseltään rautias ja säkäkorkeudeltaan 166 cm. Sen juuret johtavat hienoihin laukkahevossukuihin.

ie. Omen xx tulee myöskin Applebyn siittolasta Isosta-Britanniasta. Tämä englantilainen täysiveritamma on hyvin näyttelyissä palkittu ja kantakirjattu I-palkinnolle. Tummanruunikko tamma kilpaili myös nuoruudessaan muutamissa kenttäkilpailuissa, mutta jäi pian pelkästään siitoskäyttöön. Säkää tammalla on 160 cm.

e. Leicester Nadine on kimo welsh B-sektion tamma, jolla on säkää 130 cm. Nadinesta lähteekin oikea kimon väristen ponien vallankumous, sillä seuraavat pari sukupolvea ovat muutamaa poikkeuksetta lukuunottamatta kimoja. Nadinella on kilpailtu helpoissa koululuokissa ja showkilpailuissa. Tamma on menestynyt ihan kivasti myös näyttelyissä ja se on kantakirjattu II-palkinnolla. Luonteeltaan tamma on hieman arka, mutta kuitenkin ihan kiltti.

ei. Chepstow Quentin on oikein hurmaava welshponiori, tietenkin sektiosta B. Ori on kantakirjattu II-palkinnolle ja se on kilpaillut hienosti pikkuponien kouluratsastuskilpailuissa sekä showkilpailuissa ympäri maailmaa. Orilla on paljon jälkeläisiä ja se on todella suosittu nimi welshpiireissä. Säkää herralla on 133 cm ja väriltään se on yllättäen kimo.

ee. Leicester Nabila edustaa Naevan muiden welshsukulaisten tapaan kimoa väritystä. Rodultaan tamma on welsh B ja säkäkorkeudeltaan 127 cm. Tämä pikkutamma on kierrellyt koko ikänsä lähinnä näyttelyikehien vilskeessä ja kilparadat muutoin ovat jääneet täysin pois tämän ponin elämästä. Nabilalla on muutama jälkeläinen.

 

t. Dawnfrost Navy Blue (s. 22.09.2016, i. Elderwood's Blue Dragon)
o. Dawnfrost Kevin (s. 01.09.2017, i. Gotthard Knut)

 


 

Kilpailutulokset

Hyppykapasiteetti ja rohkeus Nopeus ja kestävyys Kuuliaisuus ja luonne Tahti ja irtonaisuus Tarkkuus ja ketteryys
0 p. 0 p. 1129.27 p. 1320.63 p. 0 p.
Laji Yhteispisteet Koulutustaso Taso Tavoitetaso
kouluratsastus 2449.9 p. Vaativa B 6/5 5

Näyttelyt

-

 


 

Päiväkirja

03.12.2016: Naeva on ilmoitettu tänään VWY:n laatuarvosteluun! Tamma ilmoitettiin yhdessä Creamin kanssa ja nyt jännitämme innolla, mitä palkintoja sieltä sitten tulee. :) Tavoitteet eivät ole korkeat, kunhan jollekin palkinnolle edes päästään. ;)

19.11.2016: Tänään paukkui sitten Qualityn rajat! Naevalla on kasassa 600 pistettä showkisoista ja sen kunniaksi sain lätkäistä neidin sivuille Quality In-Hand Show Pony tittelin. :) Naeva on selvästikin parantanut tuloksiaan sitten viime katsauksen ja toivonmukaan sama meno jatkuu kohti Champion-titteliä!

27.10.2016: Tänään tammanen palkittiin SPC:n showkilpailuissa sen ensimmäisellä tittelillä! Naeva on saanut korotettua pistetiliänsä 200 pisteeseen asti ja palkittiin nyt Novice In-Hand Show Pony tittelillä. :) Tamma on menestynyt ihan ok tuloksin.

22.09.2016: Naevan ensimmäinen jälkeläinen syntyi tänään! Kaikki sujui kuin oppikirjoista ja meillä on nyt ihana uusi welsh part bred-varsa taas tallissa. :) Naeva on hoitanut varsaansa oikein hyvin ja siitä oikein huokuu, kuinka ylpeä se pienokaisestaan on. Varsa sai nimekseen Dawnfrost Navy Blue ja sen isä on meidän wpb-ori Elderwood's Blue Dragon.

 

© Kida       virtuaalihevonen / a sim-game horse