Dawnfrost

KRJ-II, RPL-II, Premier
Checkmate Avenue

† 16.08.2017

Syntynyt05.09.2016 VH-tunnusVH16-029-0305
Rotubrittiläinen ratsuponi (50%)Sukupuoliori
VäriruunikkoSäkäkorkeus148cm
OmistajaDawnfrost, VRL-08368MaahantuonutDawnfrost
Ikääntyminen8-vuotias 05.09.2016

 


 

Saavutukset

  • 15.02.2017 KRJ-II palkittu (8+40+16+20+14=98p.)
  • 25.02.2017 RPL-II palkittu (8+10+15+10+1+5+2=51p.)

All-Sim Evaluation Station

Character5
Temperment5
Ability to Work2
Willingness to Work5
General Specialty Aptitude12
Basic Gaits14
Rideability16
Conformation6
Premier (65%)

 


 

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Silvertia Chester wB ii. Silvertia Oliver wB
ie. Faraway's Didi wB
e. Rhodos xx xx ei. Topspot xx xx
ee. Rhianna xx xx

i. Silvertia Chester on oikein hurmaava, kimon karvapeitteen omaava welsh sektion B ori. Säkäkorkeutta orilla on 136 cm ja rakenteeltaan se on palkittu kantakirjassa II-palkinnolla. Poni tulee laadukkaalta welshkasvattajalta, Silvertian welshponisiittolasta. Chester on kilpaillut menestyksekkäästi showkilpailuissa ympäri Iso-Britanniaa.

ii. Silvertia Oliver oli suosittu jalostusori welshpiireissä ja orilla onkin jälkikasvua todella runsaasti. Orin jälkeläiset ovat pärjänneet niin näyttelykehissä kuin showluokissa ja saavuttaneet mainetta myös este-, että kouluradoilla. Oliver on säkäkorkeudeltaan 135 cm korkea ja väritykseltään kimo. Ori menehtyi kaviokuumeeseen 16-vuoden ikäisenä.

ie. Faraway's Didi on suloinen piparkakkuponi Faraway's Welsh Studin siittolasta. Tamma on väriltään rautias ja sillä on jaloissaan neljä korkeaa valkoista sukkaa ja päässä kaunis leveä läsi. Tamma on toiminut pääasiassa siitoskäytössä koko ikänsä ja silloin tällöin se on viety naapuritallin estekilpailuihin ristikkoluokkiin pommpimaan. Säkää tammalla on 134 cm ja rodultaan se on welsh B.

e. Rhodos xx on kipakkaluonteinen, punaruunikon värinen englantilainen täysiverinen. Tammalla on säkää tasa 165 cm. Rhodos on kilpaillut kouluratsastuskilpailuissa vaativia luokkia ja muutoin se on kilpailu-uransa jälkeen pyöräytellyt varsoja vuosi vuodelta. Tamma on kantakirjattu I-palkinnolle ja sillä on hyvin kauniit liikkeet.

ei. Topspot xx on komea ja erittäin hyvärakenteinen jalostusori Ranskasta. Ori on rodultaan englantilainen täysiverinen ja säkäkorkeudeltaan 168 cm. Väritykseltään ori on mustanruunikko ja muutoin mustajalkaisella hevosella on päässä merkkinä tähti. Topspot on kilpaillut kouluradoilla aina Intermediate tasolla asti.

ee. Rautiaan värityksen omaava englantilainen täysiveritamma Rhianna xx kilpaili nuoruudessaan kansainvälisillä kenttäradoilla ja otti osaa useaan arvokilpailuun. Tänä päivänä tamma viettää jo leppoisia eläkepäiviä kotitallillaan ja toimii pelkkänä seurahevosena. Rhianna on säkäkorkeudeltaan 162 cm korkea ja sillä on oikein korrekti, hyvä kenttähevoselle ominainen rakenne. Tamma on varsonut neljä hienoa varsaa.

 

o. Dawnfrost Cremello (s. 22.09.2016, e. Lady Dovercourt)
t. Dawnfrost Saltchip (s. 21.10.2016, e. Norfolk Sacnite)
t. Dawnfrost Rosepeaks (s. 11.11.2016, e. Everton's Royal Pearl)

 


 

Kilpailutulokset

Hyppykapasiteetti ja rohkeus Nopeus ja kestävyys Kuuliaisuus ja luonne Tahti ja irtonaisuus Tarkkuus ja ketteryys
0 p. 0 p. 875.25 p. 995.71 p. 0 p.
Laji Yhteispisteet Koulutustaso Taso Tavoitetaso
kouluratsastus 1870.96 p. Helppo A 5/4 4

Näyttelyt

-

 


 

Päiväkirja

17.01.2017: Meillä on ollut Dawnfrostissa oikein mukava buumi laatuarvostelujen suhteen. Welsh part bred-tammamme ovat Elderwood's Blue Dragonin lisäksi käyneet läpi VWY:n laatuarvostelun ja tässä tammikuussa Dragon sekä Lady Dovercourt ottivat osaa tammikuun KRJ:n laatuarvosteluun. Dragon nappasi II-palkinnon ja Dover III-palkinnon. Nyt Checkmate alkaa itse olemaan valmis tähän koitokseen ja tulemmekin ilmoittautumaan heti seuraavaan KRJ:n laatuarvostelutilaisuuteen. Orilla on sivut kuosissa, tekstit kirjoitettu, kisat kilpailtu ja jälkeläisetkin ovat kilpailleet omat kisansa tappiin. Ei muuta kuin jännittämään, mitäköhän palkintoa sieltä orille olisi mahdollisesti tulossa! :) Jos nyt mahdumme edes mukaan tähän seuraavaan tilaisuuteen, mutta jos emme, niin sitten toivonmukaan seuraavaan. ;) Emme nyt ehtineet kantakirjata oria ennen laatista, mutta eipä orilla ole vielä edes sitä toivottua ktk-kelpoisuutta.

16.12.2016: Checkmate Avenuen kilpailu-ura showkilpailuissa on sujunut hienosti. Ori on kilpaillut ahkeraan SPC:n kilpailuissa ja saavuttanut tähän mennessä Champion Performance Pony (Riding) -tittelin. Orilla on kasassa pisteitä siihen vaadittavat 1000 pistettä. Checkmate on saavuttanut näitä showtitteleitä tasaiseen tahtiin ja toivonmukaan menestys jatkuu tulevaisuudessakin yhtä mainiosti. Quality Performance Pony (Riding) -tittelin poni sai 2. marraskuuta (600p.) ja ensimmäisen tittelinsä, Novice Performance Pony (Riding) -tittelin se nappasi lokakuun 10. päivä. Ori on siis kilpaillut pelkästään ratsastusluokissa ja painoittuu tähän lajiin. Orilla ei ole myöskään tulevaisuudessa tarkoitus kierrellä In-Hand luokissa, mitä osa tallimme poneista kiertää. Supreme Champion -tittelin jälkeen tulemme jäämään kilpailutauolle, mutta voi olla, että tulemme keräämään pisteet vielä Eliteen.

11.11.2016: Tänään marraskuisena perjantaina Checkmaten kolmas jälkeläinen näki päivänvalon. Kaunis rautiaan värityksen omaava tammavarsa sai nimekseen Dawnfrost Rosepeaks ja sen emä on meidän oma ratsuponitamma Everton's Royal Pearl. Rosepeaks on tulossa myyntiin, mutta mikäli se ei löydä uutta kotia muualta maailmasta, jää tamma mielellään toki meillekin asumaan. Checkmatella on jo siis ennestään kaksi varsaa, joista toinen asuu myös meillä Dawnfrostissa. Tämä on orin ensimmäinen varsa, orivarsa Dawnfrost Cremello. Cremellon emä on niin ikään meidän tammamme Lady Dovercourt. Cremello on menestynyt aivan loistavasti kouluradoilla sekä näyttelyissä, joten tästä uudesta varsasta voisi odotella myös aikamoista kouluratojen valloittajaa. ;) Checkmaten toinen jälkeläinen on tammavarsa, jonka emä on Norfolk Sacnite. Nimeltään tämä pikkuneiti on Dawnfrost Saltchip ja se asustelee Cinnamoroll Poniesissa myöskin Englannissa.

25.10.2016: Jippii, Checkmate on tänään jäänyt kilpailueläkkeelle. :) Ori on tehnyt hienon uran kouluponina ja saavuttanut maksimitasonsa porrastetuissa koulukilpailuissa. Checkmate on siis kilpaillut ahkeraan KRJ:n alaisissa luokissa ja sillä on nyt ominaisuuspisteitä kasassa yhteensä 1870.96 pistettä. Tasoltaan ori on Helppo A. Ominaisuuspisteet jakautuivat seuraavanlaisesti: Kuuliaisuus ja luonne - 875.25 pistettä sekä Tahti ja irtonaisuus - 995.71 pistettä. Checkmate tulee toimimaan tästä eteenpäin pelkästään siitosorin tehtävissä ja se on tarjolla jalostukseen niin tallin omille tammoille, kuin ulkopuolisillekin puoliveri-, täysiveri- ja ponitammoille. Tulevaisuuden tavoitteena orin kanssa olisi pyörähdellä vielä näyttelyissä, jotta saataisiin kantakirjakelpoisuus sekä sen jälkeen tietenkin kantakirjaaminen. Tulemme ilmoittamaan orin myös KRJ:n laatuarvosteluun kun se on siihen valmis.

15.09.2016: Syksy saapui, kuten myös uudet ponit! Dawnfrostin ovat tätä nykyään valloittaneet brittiläiset ratsuponit ja puoliveriset ovat jääneet ainakin toistaiseksi taka-alalle ja muuttaneet uuteen talliin pois poniemme jaloista.. ;) Checkmate Avenue saapui tänään meille ensimmäisiksi kantaponeiksi yhdessä muutaman muun ratsuponin ja welsh part bredin kanssa. Orin isä on hieno ktk-II palkittu welshponiori Silvertia Chester ja emä kipakkaluontoinen englantilainen täysiveritamma Rhodos xx. Checkmate on itse luonteeltaan vähän hassu tapaus. Ori on kovin epäluuloinen ja ratsastaessa varsinkin jokseenkin säikky. Tallissa se käyttäytyy kuitenkin ihan kiltisti, vaikka viihtyykin paljon omissa oloissaan. Checkmate aloittaa pian kilpailemisen KRJ:n alaisissa kilpailuissa ja siirtyy myöhemmin kilpailu-uransa loputtua siitokseen.

 

© Kida       virtuaalihevonen / a sim-game horse